Förlåt för dålig uppdatering..

kom på att jag inte skrivit på några dagar och ber om ursäkt för det. iaf nu är jag ny dushad och redo för hockey!! någon annan som ska se? sverige är ju i final mot schweiz och jag tror nog sverige tar hem det här.
 
I helgen har jag spelat fotboll och igår kväll var jag med några kompisar och vi grillade i det sköna vädret och bada gjorde vi också. Vi sov i en ganska så stor lekstuga med massa kuddar och täcken så det var jätte mysigt! Jag har tyvär inga bilder för min mobil tog slut på batteri :(
 
ful bild men hade ingen bättre för tillfället..
 

16 maj

idag har jag varit hos tandläkaren och nu har jag gjort lite mellis och ska snart sticka på träning.
 
Har ni sett one directions big announcement? dom kommer göra en ny turne 2014!! å jag hoppas dom kommer till sverige igen! ni kan gå in här för att veta mer!
 

skönt med lite sol

När jag cykla hem från fotbollen svängde jag in på ica och köpte lite sommar gott och sen satte jag mig på gården och sola lite. Nu måste jag börja plugga för jag har no prov imorgon och sen matte på fredag. xoxo
 
 

Spelat fotboll hela dagen

 
Idag har jag varit på skol-dm och i början gick det riktigt bra, vi vann båda matcherna i gruppen med 6-0 2-1. Sen förlora vi semifinalen med 1-0. Det var synd att vi inte gick till final men jag är ändå nöjd med vårat spel och vi har haft kul.

14 maj

 
Idag åt jag lunch på arctura med några kompisar från skolan och det var jätte god mat där och sen efter skolan stack jag och Malin på träning. Nu ska jag ta en dush, äta middag och vet inte om jag ska se melodifestivalen eller vad det heter ikväll.
Vad har ni kära bloggläsare gjort idag?

lycklig

Kom precis hem från matchen och vi vann med 6-3 så jag är jätte glad och det var super kul att vinna första seriematchen! Nu ska jag ta en dush och sedan göra lite gott kvällsfika. hörs xoxo

god natt

 
 
För ett tag sen kom jag hem från träning, tog en dush och sen gjorde jag lite kvällsfika. Jag kom på nu att i onsdags var jag ledig från skolan och då missade jag när vi skulle se slutet på en film på svenskan så nu måste jag gå till skolan tidigare imorgon för att hinna se den. 
 
Jag vill tacka alla för era fina kommentarer och jag blir verkligen jätteglad när jag läser dom! 

rainy day


ändrat designen

Nu har jag ändart lite på min design från lila till vitt. Vad tycks? var lila snyggare? skriv gärna vad ni tycker!
 
före..
 
 
efter...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Only know you've been high when you're feeling low

 
Tjena sötnosar! Idag har jag gjort klart min läxa och snart ska jag på träning. Jag kan inte fatta att det är skola imorn efter alla sköna dagar i stockholm och sen tagit det lugnt hemma i några dagar.
Vad har ni haft för er idag?

24 dagar

jag har längtat så länge till den här resan och nu är det bara 24 dagar kvar!!
det kommer bli så skönt att ligga på stranden när det är +30 grader varmt och sen kommer det bli jätte mycket shopping!

 


daily inspo


tränat

Nu har jag precis varit ute och sprungit och ska snart ta en dush och sen måste jag göra lite läxor och städa!! mitt rum ser inte fint ut just nu. Ja min dag var väl inte roligare en så och kom ihåg att kommentera på förra inlägget om ni har några frågor eller tips!
 

Vad vill ni läsa om?

vad ska jag skriva om? vad vill ni läsa? jag har bloggat flera gånger men jag vet inte om allt jag skriver om är interesant att läsa så nu frågar jag er om tips eller om ni har något att säga till om här på bloggen. Kommentera gärna om du har något förslag! och sen tänkte jag om jag kanske skulle ha en frågestund om det är något som ni vill vet om mig. Kommentera i så fall och om jag får några frågor så gör jag ett inlägg med dom senare. Så har ni några tips, ide´r eller frågor så är det bara att kommentera.
 
 

Wanties